Appartement

Het appartement bestaat (in volgorde van binnenkomst) uit:

  1. Keuken links
  2. Vernieuwde badkamer rechts
  3. Eerste slaapgedeelte in een soort bedstee (2 à 3 personen) met grote (hang)kasten en lades
  4. Woonkamer met een eettafel en (slaap)bank (2 personen)
  5. Balkon met uitzicht op de prachtige bergen

Onderstaande tekening geeft een standaard indeling en een impressie. Ons appartement is echter iets anders ingedeeld (zie sfeerfoto’s) met een vast groot bed en de afbeelding is gespiegeld, maar heeft wel dezelfde grootte (oppervlakte ca. 35m2).

Ad 1. Keuken:
De keuken is compleet ingericht met vaatwasser, koelkast en vriezer, waterkoker, koffiezetapparaat, 2 elektrische kookplaten en een losse kookplaat (kastje onder combimagnetron), broodrooster en combimagnetron/bakoven.

Ad 2. Badkamer:
De badkamer is in 2014 geheel gerenoveerd en heeft een wastafelmeubel met bovenkast, toilet en douche.

Ad 3. Slaapgedeelte:
Het eerste slaapgedeelte heeft een grote wandkast met een groot bed (218cm breed en 205cm lang). Het bed zit opgesloten tussen twee muren. Onder het bed bevinden zich twee grote laden. Het slaapgedeelte is met een kleine doorloop verbonden met de woonkamer. Dit slaapgedeelte kan afgesloten worden met een stevig en donker gordijn (voor evt. de kinderen die daar slapen). Eventueel zou je qua ruimte ook met 3 personen in het brede bed kunnen slapen. Er zijn 5 kussens en 5 dekbedden (alle 1 persoons) aanwezig.

Let op: je dient zelf voor bed- en keukenlinnen te zorgen.
Let op: je kunt voor het beste 1- of 2-persoons lakens als hoeslaken mee te nemen i.p.v. echte hoeslakens.

Ad 4. Woonkamer:
De woonkamer is geheel vernieuwd en het heeft een zit-/slaapbank die uitgeklapt kan worden tot twee ruime slaapplaatsen. De eettafel heeft 5 stoelen waar je dus ook met zijn vijven aan kan zitten. De tafel kan nog met een aansluitstuk verlengd worden. In de woonkamer bevinden zich ook nog een fauteuil, een wandmeubel met breedbeeld tv, radio, dvd- en cd- speler. Tevens heeft de woonkamer een draadloze Wi-Fi/internetaansluiting (gratis).

Ad 5. Balkon:
Het balkon heeft een kleine zitbank, een vaste tafel en een kleine opklapbare bijzettafel met twee terrasstoelen. In de ochtend uren kun je volop genieten van de zon. Je hebt vanaf hier een prachtig uitzicht over de bergen.

Slaapgedeelte

Slaapgedeelte

Keuken Apartement 423

Keuken Appartement 423

Badkamer appartement 423

Badkamer appartement 423

Zithoek appartement 423

Zithoek appartement 423

Woonkamer appartement 423

Woonkamer appartement 423

Woonkamer zithoek

Woonkamer zithoek

Uitzicht vanaf balkon

Uitzicht vanaf balkon